Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

GRINGO'seum
GRINGO'seum – un concert de colecţie cu AG Weinberger
la Noaptea Europeană a Muzeelor


AG WEINBERGER te invită sâmbătă 17 mai, orele 23:00 la MUZEUL NAȚIONAL AL ŢĂRANULUI ROMÂN, la un concert de colecţie, o selecţie unică de bijuterii muzicale pe care în România doar AG Weinberger ţi le cântă!

GRINGO'seum este un recital acustic conceput ca o instalaţie sonoră ce cuprinde o selecţie a celor mai frumoase piese muzicale crossover, spuse cu tandreţe, cu pasiune şi cu emoţie.
Poetica muzicală se naşte sub ochii noştri, de fiecare dată altfel, povestea fiind doar scuza care declanşează magia.

A.G.Weinberger este, incontestabil, cea mai puternică şi mai complexă personalitate a blues-ului din România, propus pentru nominalizare la 7 categorii la premiile Grammy în 2006, fiind supranumit THE TRANSYLVANIAN GUITAR MAN.

Recitalul de sâmbătă, 17 mai, orele 23:00, este un concert –spectacol în care compoziţiile originale îşi fac loc printre temele muzicale ce aparţin anii ‘20, ’30 si până astazi. Sunt piese care, poate, îţi trezesc amintiri şi nostalgii, altele, ţi-au clădit edificiul emoţional pe care stai astăzi. AG Weinberger nu oboseşte să îşi pună şi să îţi pună cele mai incomode întrebări, până într-acolo unde ating textura firească a miezului existenţei noastre. GRINGO'seum ne oferă cu generozitate, câteva dintre cele mai subtil alese muzici de la Atlantic până la Pacific.

înapoi la pagina principală
 
inchis