Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Iarmaroc 2012
Târgul de odinioară
30 martie – 1 aprilie, la Muzeul Naţional al Ţăranului RomânÎntre 30 martie şi 1 aprilie, vă aşteptăm la IARMAROC – târgul de odinioară, cu bunătăţi şi obiecte lucrate în casă.

Artişti şi meşteri vă vor îmbia să gustaţi din produse tradiţionale, realizate după metode ecologice sau să admiraţi obiectele meşteşugite de ei sau să probaţi accesorii lucrate manual, în serie limitată sau chiar piese unicat.

Fie că aveţi o pasiune pentru produsele care nu sunt fabricate industrial sau că vreţi să gustaţi preparate proaspete, pregătite cu dragoste, cu siguranţă veţi găsi ce căutaţi!

Mai mult decât atât, sâmbătă şi duminică vor avea loc ateliere de creaţie între orele 12.00 - 13.00 şi 14.00 - 15.00, în parteneriat cu Incubator 107, iar sâmbătă, 31 martie, de la ora 16.30, va avea loc un concert cu formaţia WeSinginColors.

Intrarea este liberă.

înapoi la pagina principală
 
inchis