Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Mihai Stănescu – Expoziție de grafică
Mihai Stănescu – Expoziţie de grafică şi lansare de carte:
REALIZĂRILE GUVERNULUI PONTA ÎN ANUL 2013
26 martie – 6 aprilie 2014, Sala Acvariu


Artistul s-a hotărât să apară în public cu o expoziție după ce o tânără, care intrase în magazinul de căni de la Sala Palatului, l-a întrebat: „Mai trăiește Stănescu ăsta?”
„Trăiește, acum e plecat în Thailanda, îi țin eu locul”, a răspuns artistul care este încă în viață – motiv pentru care o Casă de Licitație nu i-a primit cele 20 de lucrări care vor fi prezentate miercuri la Sala Acvariu.
Mihai Stănescu s-a născut la țară, într-o familie de țărani, de aceea a ales Muzeul Țăranului pentru a expune.
După ’89, în afară de caricaturi a vândut și idei de publicitate, majoritatea publicate în penultimul album Cum îți vin ideile, Mihai Stănescu?. Întrebat cum negociază prețurile, artistul a răspuns : „Clienții propun o sumă iar eu scad.”
Miercuri, 26 martie 2014, ora 18:00, artistul vă așteaptă cu șampanie, pișcoturi și autografe.
Expoziția va putea fi vizitată până pe 6 aprilie 2014.înapoi la pagina principală
 
inchis