Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Festin Românesc - Sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena
SC Sonimpex Serv Com, producătoarea Magiunului de prune Topoloveni, vă invită la Festin Românesc - Sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena, în perioada 21-23 mai 2011, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Într-o ambianţă tradiţională sunteţi poftiţi la un festin pe cinste cu bucate româneşti şi europene alese special pentru dumneavoastră! Brânzeturi din lapte de vacă, oaie sau capră, simple sau cu cimbru ori busuioc, zacuşti cu ciuperci, caşcaval şi mezeluri ardeleneşti şi moldoveneşti după reţete autentice, iar măslinele olandeze fac parte din meniul pentru aperitiv. Pentru felul principal restaurantul „Hanul Hangiţei” s-a pregătit din timp cu preparate alese pentru gurmanzi şi pofticioşi! Un asemenea festin nu se putea termina decât cu deserturi dintre cele mai savuroase: prăjituri de casă din Maramureş, torturi, prăjituri cu marţipan, bezele, turte dulci, dulceţuri, magiun de Topoloveni, miere ecologică.
Vizitatorii târgului „Festin Românesc - Sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena” vor găsi la Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi produse meşteşugăreşti aduse din toate colţurile ţării: bijuterii de argint, ii, obiecte de artizanat din lemn şi ceramică, icoane, obiecte de vestimentaţie lucrate manual.

Vizitatorii care poarta numele Sfinţilor Constantin şi Elena, vor primi din partea organizatorilor câte un borcan cu magiun de prune Topoloveni.

Târgul se deschide ân fiecare zi la ora 9.00. Intrarea este liberă!
 


înapoi la pagina principală
 
inchis