Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

sub semnul lui Dragobete
În perioada 18-20 februarie 2011, se va desfășura în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, târgul de produse tradiționale „Festin Românesc”. 

Organizatorul, SC Sonimpex Serv Com SRL, producătorul magiunului natural de prune Topoloveni, promite un sfârșit de săptămâna sub semnul lui Dragobete cu zeci de surprize dulci. Intrarea la târg este liberă, iar bucatele sunt alese: brânzeturi din lapte de vacă, oaie şi capră; preparate din carne de vită, de porc de Mangalița, de oaie, de gâscă, de curcan, de pui sau de rață; dulcețuri şi zacuști; produsele apicole ecologice și nu numai.

Mesteșugarii v-au pregătit o mulțime de surprize, de la obiecte de ceramică la podoabe, pe care le puteți achiziţiona, la prețuri acceptabile, pentru toți cei pe care îi iubiți. 


Bibiana Stanciulov—director general SC SONIMPEX SERV COM SRL—0722.588.959
Cristina Calin—PR Manager—0734.839.123


 


înapoi la pagina principală
 
inchis