Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Summer ECO Fest – cel mai tare eveniment ECO al verii
Duminică, 3 iunie, între orele 15:00 - 19:00, pasionaţii de artă şi iubitorii de natură sunt invitaţi să petreacă o duminică în stil „eco-friendly” în curtea Muzeului Ţăranului Român la Summer ECO Fest. Organizatorii vă vor întâmpina cu ateliere creative, concursuri, biciclete, prăjiturele, muzică şi nu în ultimul rând, voie bună! Intrarea este libera.

Concursurile de decorare a bicicletelor cu materiale reciclabile şi de inscripţionare a celui mai original mesaj eco pe tricouri sunt doar câteva dintre surprizele evenimentului de duminică. Dacă ai acasă tuburi de neon şi becuri vechi, te aşteptăm cu ele la kitul de colectare. Activităţile vor fi premiate cu… VOUCHERE ŞI CADOURI SURPRIZĂ!
Dacă vă plac materialele, culorile, formele şi sunteţi creativi, puteţi participa de asemenea, la ateliere pe teme eco şi handmade.

Creatorii de accesorii vă vor încânta cu piese inedite, în timp ce degustaţi dulciurile noastre. Evenimentul se va încheia cu o paradă de costume realizate din materiale reciclabile, de către liceeni!


Vă aşteptăm şi pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/SummerEcoFest.

Proiect finanţat prin programul YouthBank Bucureşti, implementat local de Fundaţia Comunitară Bucureşti. Programul YouthBank este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BCR – Banca Comercială Română.
 


înapoi la pagina principală
 
inchis