Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

TÂRGUL BOIERULUI 3 - 5 februarie

Din păcate, din cauza vremii nefavorabile, organizatorii târgului au decis să renunțe la ultima zi de desfășurare, cea de duminică, 5 februarie.


LOCUL DE DESFĂŞURARE: unde altundeva decât la câţiva paşi de Piaţa Victoriei, în ambianţa Muzeului Naţional al Ţăranului Român.


PARTICIPANŢI: aşa cum îi stă bine oricărui târg, fi-vor cei mai aleşi meşteri populari, dar şi alese lucrături de mână pentru cochetele domniţe.
Cei mici – şi nu numai – se vor putea dedulci cu şerbeturi şi dulceţuri fine, turtă dulce, ciocolată. Asta dacă se vor putea rupe de lângă jocuri şi jucării sau de lângă marionetele de pe scenă.
Când nu va fi teatru pentru cei mici, café-concert sau cântece de odinioară.

Ateliere handmade, lucruri fine şi pline de dichis.

Orarul târgului este de la 9.00 la 18.00.

Intrarea este liberă.

Vă aşteptăm pe toţi cu drag doamne şi domni, Domnul Goe şi Mamiţa, parol !

„La bulivar, birjar !”


înapoi la pagina principală
 
inchis