Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Sărbători fericite!
Anul acesta am învățat cum să fim aproape păstrând totuși distanța, cum să nu ne pierdem nădejdea în momentele dificile și cum să mergem înainte cu îndârjire. Anul acesta am reînvățat curajul și speranța. A fost un an provocator pentru toți, din care ieșim mai puternici și mai încrezători.

Muzeul Național al Țăranului Român a rămas alături de publicul său organizând expoziții, târguri, proiecții de filme, ateliere de creativitate, dar și o serie de proiecte online care vor continua și anul viitor.

Sperăm că 2021 va fi un an cu împliniri, sănătate și bucurie.

Sărbători fericite!


înapoi la pagina principală
 
inchis