Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Urmează la MNŢR
Stimați vizitatori,


Pe perioada Stării de Alertă, Muzeul Național al Țăranului Român își continuă desfășurarea activităților și evenimentelor cu public, ținând cont de respectarea tuturor măsurilor ce se impun pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.Expoziții(Auto)ficțiuni
6 aprilie – 20 mai 2021, Sala MNȚRplusC (corp clădire B, acces prin Monetăriei 3)


DE RÂNDUL PAȘTILOR
Expoziţia de icoane încondeiate pe ouă de struț
15 aprilie – 9 mai 2021, Sala „Tancred Bănăţeanu”


INTERFERENŢE BALCANICE
Expoziţia internaţională de pictură, icoane, fotografie, tapiserie şi bijuterii
22 aprilie – 9 mai 2021, Sala Acvariu

Vernisaj: joi, 22 aprilie 2021, ora 15.00

Oamenii Muntelui Athos
Expoziţie de fotografie din noul documentar al regizorului Andrei Oprescu
22 aprilie – 16 mai 2021, Sala Noua Galerie

Vernisaj: joi, 22 aprilie 2021, ora 17.00

SĂRBĂTOAREA FLORIILOR
23 - 25 aprilie 2021Ateliere de creativitate pentru copii

Atelierele De Acasă MȚR 
Eveniment online
Din 15 februarie 2021

 

COMENZI ONLINE


Publicațiile Muzeului Național al Țăranului Român (Editura MARTOR) pot fi achiziționate prin comandă online sau de la punctul fizic de vânzare al Muzeului (Galeria de Artă Țărănească, str. Monetăriei nr. 3).

Dacă doriți să le achiziționați online, trimiteți o comandă fermă pe adresa de e-mail carte@muzeultaranuluiroman.ro (persoană de contact: Elisabeta Timoc). Menționați în mesaj titlurile dorite și numărul de exemplare, adresa dvs. poștală completă și un număr de telefon la care puteți fi contactat.

Putem trimite cărțile prin curier, cu plata ramburs, urmând să achitați la primirea coletului contravaloarea cărților și taxele de expediție. Taxele depind de greutatea coletului și de destinație.

De asemenea, puteți opta pentru plata în avans a cărților, urmând ca la primirea coletului să achitați doar taxele de transport.
Cont Trezorerie Sector 1: RO92TREZ701502201X015193
Cod de identificare fiscală: RO14244170

Vă mulțumim că ne-ați vizitat și așteptăm un feed-back de cititor pe adresa: martor@muzeultaranuluiroman.ro


  
înapoi la pagina principală
 
inchis