Catre Tur Virtual

Atelierul de creativitate al MNȚR invită școli, grădinițe, licee, fundații etc. la: desenat, pictat, povești (țărănești și nu numai), cusut și țesut, muzici, vizite și lucru în sălile muzeului.

Atelierele au început la 1 octombrie 2015 și vor dura până pe 25 iunie 2016.
Clubul Ţăranului

PROGRAM
 Miercuri, 10 februarie

19:00  Poezia cucereşte oraşul: o seară cu generaţia 80 la Muzeul Ţăranului Român (lansare de carte Editura Nemira)

Antologia cuprinde texte semnate de Mircea Cărtărescu, Magda Cârneci, Traian T. Coșovei, Denisa Comănescu, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Bogdan Lefter, Ion Mureșan, Alexandru Mușina, Mariana Marin și mulți alții, cu Mircea Ivănescu ca guest star


Joi, 11 februarie

16.30
Ideea de Superioritate Națională în Imperiul Austro-Ungar (1880- 1918) Lansare de carte - Marius TurdaVineri, 12 februarie

20:00 Trei parale- Drumul Levantului (concert) Bilet intrare: 30 lei

Duminică, 14 februarie 

11.00 Mofturică și Răbdărică în misiune cu Zâna Măseluță

spectacol interactiv pentru copiii de 3-9 ani cu dințișori de lapte. O poveste despre generozitate, empatie si incredere, despre cum sa facem fata fricilor si sa ne exprimam emotiile.

Joi, 18 februarie

21:00 Concert Irina Popa & The Sinners (jazz)Vineri, 19 februarie

Vineri, 19 februarie 2016, ora 17 trecute fix, la Clubul Țăranului, va avea loc lansarea volumului poetului Cătălin CODRU, Bătrânul cuc.

Vor prezenta: eminescologul Nicolae Georgescu, Liliana Popa, Mihai Traistă, Emil Lungeanu.

Mai târziu, în umbra înserării, poeziile vor fi recitate de actorii: Gabriela Tănase, Vali Pena, Cristian Motiu.

Duminică, 21 februarie 

11.00  Aventurile lui Hermann

Spectacol interactiv, educativ și amuzant pentru copii de 5-10 ani. Un spectacol despre călătoria extraordinară a unui erou curajos, ce trebuia să ducă un mesaj secret. O călătorie pe care fiecare dintre noi o face cel putin o dată în viață. Cu adevărat sau doar în imaginație.

Duminică, 28 februarie

11.00 Domnișoara Poimăine și Joaca de-a Timpul

Spectacol muzical pentru copii, adresat copiilor de la 3 la 8 ani, care intreaba “de ce azi e azi si cum apare maine” si care vor sa treaca timpul repede, sa se faca mari

Duminică, 13 martie  

11.00 Mami, eu de unde vin cand vin? spectacol de teatru senzorial, muzical și nonverbal, dedicat copiilor de la 1 la 3 ani.

Duminică, 20 martie 

11.00  Ziua în care a fugit somnul, dupa cartea Victoriei Pătrașcu, câți părinți obosiți și nemulțumiți nu cunoaștem atunci când copiii lor nu vor să doarmă și pace? Și câte metode, sfaturi sau leacuri fanteziste n-a încercat fiecare? Exista insă o cheie, pe care o puteți afla în acest spectacol.

Sâmbătă, 27 martie

11.00 Mofturică și Răbdărică în misiune cu Zâna Măseluță

spectacol interactiv pentru copiii de 3-9 ani cu dințișori de lapte. O poveste despre generozitate, empatie si incredere, despre cum sa facem fata fricilor si sa ne exprimam emotiile.

rezervări la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113-------------------------------
Clubul Țăranului
Str. Monetăriei, nr. 3
Telefon: 021 310 80 48
Mail: clubult@gmail.com 
www.facebook.com/ClubulTaranului

 


înapoi la pagina principală