print

Târg cu meșteșugari și produse tradiționale 23-25 mai
Fundația Kogaion 115 organizează Târg cu meșteșugari și produse tradiționale, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, în perioada 23 – 25 mai 2014.

Târgul acestei ediții, din preajma sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, reunește numeroși creatori populari, care vor expune icoane, ceramică de Korund, țesături și costume țărănești de la Gura Humorului, podoabe tradiționale, obiecte ingenios lucrate din lemn.Din Maramureș, producătorii vin cu fructe delicioase din Șomcuța Mare, sucuri și siropuri, miere și desigur prăjituri făcute după rețetele bunicuțelor din zonă. Din Bucovina, gospodinele aduc cozonaci și poale-n brau, iar din Ardeal vor fi calde, pentru oaspeți, langoșile cu brânză și smântână.

Anticarii din curtea interioară sunt pregătiți cu nenumărate obiecte cărora trecerea anilor nu le-a luat din frumusețe.Înainte de vizitarea expozițiilor Muzeul Țăranului, deschise vineri, 23 mai, de Noaptea Albă a Galeriilor, vizitatorii sunt așteptați cu sărmaluțe maramureșene, tochitură și pâine caldă scoasă din cuptor.Intrarea la târg este liberă !Organizator eveniment

Fundația Kogaion 115

Director marketing – Ligia Marica

Mobil: 0722 274 803

e-mail: ligia_marica@yahoo.com