print

Târgul de Primăvară
Vă propunem să vizitați Târgul de Primăvară organizat de Piața Țărănească în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, unde vă așteptăm de vineri, 29 martie până duminică, 31 martie, între orele 10-18, intrarea liberă.
Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști handmade din toate zonele țării, care va vor încânta în aceste zile cu diverse obiecte: ceramică, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, căuce şi ibrice de alamă, ii şi marame, cu scoarţe şi cergi, cu icoane şi pristolnice, bijuterii handmade, obiecte realizate din lână și croșetate, toate vă invită într-o lume aparte, a lucrușoarelor făcute cu îndemânare și mai ales cu mult drag, iar în curtea interioară veți putea face o întoarcere în timp, printre obiectele de antichități (cufere, mobilier, tablouri, bijuteri, cărți, cărți poștale) și alte obiecte pe care vă lăsăm să le descoperiți dumneavoastră venind la acest târg.

Telemea, urdă, caș afumat, brânză cu busuioc sau pătrunjel, brânză de burduf și în coajă de brad, pastramă delicioasă, cârnați și caltaboș precum și alte delicii specifice zonelor de unde provin. Pite armâneşti cu praz, brânză şi ou, colaci şi tot felul de cofeturi ,suc de mere şi ţuică.

Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți.
Din 29 până în 31 martie 2013, de dimineața până seara, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român!

Vizitare: zilnic, între 10.00 și 18.00
Intrarea liberă