To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Piața Țărănească 23 - 25 octombrie
Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează din 23 până în 25 octombrie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, Târgul lui Brumărel.Programul este între orele 10 și 18, iar intrarea este liberă.De vineri până duminică, de dimineța până seara, producători, meșteri, artizani și negustori se vor aduna în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, cu ocazia sărbatorii Sfântului Mare Mucenic Dumitru și a Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului.Veți putea degusta, la Piața Țărănească, produse naturale și produse tradiționale: afumături din Galați și Constanța, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, dulcețuri, siropuri și zacuști dâmbovițene și argeșene, miere și produse apicole, pâine cu maia, cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și halviță, Cozonacul Bujor, prăjituri de la Brăila, baclava și cafea la nisip, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute, must, vin și țuici. Produse atestate tradițional: Cozonacul Domnesc, prajituri din Maramureș, pastrav afumat de Doftana, dulcețuri și siropuri din Martănuș.Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști din toate zonele țării, care vă vor încanta în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din os și sare, toate vă invită într-o lume aparte, a lucrușoarelor făcute cu îndemanare și mai ales mult drag!În curtea din spate veți putea face o călatorie în timp, printre negustorii de antichități care vă prezintă obiecte vechi și poveștile lor.

Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți, din 23 până în 25 octombrie, de dimineața până seara, la Muzeul Național al Țăranului Român!Intrarea liberă!

Detalii:

Corina Berariu - Tactic Events

Tel: 0744 860 082

Fax: 031 424 34 88

E-mail: corina@tacticevents.ro

https://www.facebook.com/ptaraneasca

back to main page
 
closed