To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Piața Țărănească, Meșter(Ești)! și târg de antichități la MȚR
Perioada: 19-21 octombrie, 10.00 – 18.00 Week-end-ul acesta, de vineri până duminică, de dimineață până seara, vă așteptâm în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român la Piața Țăranească și Meșter(Ești)!

Veți putea degusta produse naturale și produse tradiționale: afumături din Galați, Argeș și Sibiu, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Galați, Tecuci și Sibiu, dulcețuri, siropuri și zacuști muntenești și moldovenești, miere și produse apicole, pâine în trei culori de la Târgul domnesc, cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și Halviță de la Lipova, Cozonacul Bujor, prăjituri de casă tradiționale din Maramureș și Buzau, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute.

Meșteri populari și artiști handmade din toate zonele țării vă vor încânta cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, lucruri realizate din lână și croșetate, obiecte din os și sare.

Pe aleea Samurcaș, la intrarea din Parcul Kiseleff, veți putea face o călătorie în timp, printre negustorii de antichități care vă prezintă obicete vechi și poveștile lor

Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți, din 19 până în 21 octombrie, de dimineață până seara, la Muzeul Național al Țăranului Român.

Intrarea este liberă!

Organizator: Corina Berariu 0744 860 082
 


back to main page
 
closed