To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Piața Țărănească si Meșter(Ești)!
18 – 20 octombrie 2013
18 – 20 octombrie 2013

Weekend-ul acesta, de vineri până duminică, vă așteptăm în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, la Piața Țărănească si Meșter(Ești)!
Vizitare: zilnic, între 10.00 și 18.00
Intrarea este liberă

Veți putea degusta la Piața Țărănească produse naturale și produse tradiționale: afumături din Galați, Argeș și Sibiu; brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Galați, Tecuci și Sibiu; dulcețuri, siropuri și zacuști muntenești și moldovenești; miere și produse apicole; pâine în 3 culori de la Târgul Domnesc; cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și halviță de la Lipova; Cozonacul Bujor și Cozonacul Domnesc; prăjituri de casă tradiționale din Maramureș, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute: sărmaluțe, fasole cu ciolan și berbecuț la proțap, alături de lipie dâmbovițeana sau mămaliguță.

Vă vor încânta meșteri populari și artiști handmade din toate zonele țării, care vor fi prezenți în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din os și sare, toate vă invită într-o lume aparte, a lucrușoarelor făcute cu îndemanare și mai ales mult drag.

Veți putea face o călatorie în timp, printre negustorii de antichități care vă prezintă obicte vechi și poveștile lor.

Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți, din 18 până în 20 octombrie, de dimineața până seara, la Muzeul Național al Țăranului Român !

Detalii:
Corina Berariu - Events Manager
Tactic Events & Marketing
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: corina@tacticevents.ro
https://www.facebook.com/ptaraneasca

 


back to main page
 
closed