To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Piața Țărănească și Meșter(Ești)!?
Muzeul Țăranului Român
Între 27 și 29 aprilie, de vineri până duminică, dis-de-dimineață până după-amiază târziu, zeci de producători vă așteaptă la Muzeul Naţional al Țăranului Român, la Piața Țărănească, cu produse tradiționale românești și nu numai.

Telemea, urdă, caș afumat, brânză cu busuioc sau pătrunjel, brânză de burduf și în coajă de brad, pastramă delicioasă, cârnați și caltaboș precum și alte delicii specifice zonelor de unde provin. Și cum pastrama nu merge decat udată din belșug, v-am pregătit vin de băutură, dar și palincă și licoare sălăjană.
Li se adaugă produse tradiționale din carne de porc, vițel, oaie, gâscă din Galați, Botoșani, Suceava, Ialomița și Iași, cașcavaluri olandeze si dulciuri ungurești.
Avem siropuri din muguri de brad și din fructe de pădure, dulcețuri de afine, căpșune, merișoare, zacuști de ghebe și hribi, prăjituri muntenești și maramureșene, cozonaci, ciocolată de casă și halvită din miere, plăcintă de Turnu și alte deserturi delicioase.
Nu vor lipsi magiunul, mierea de albine, mere și pere din livadă, turtă dulce, covrigi de la Pitești și kürtős kalács.
Din Munții Apuseni veți găsi ceaiuri, tincturi, siropuri și alifii terapeutice iar meșterii populari vă vor întampina cu ceramică, obiecte din lemn, căciuli de blana și costume populare.

La Piața Țărănească totul se ia pe degustate!
Între 27 și 29 aprilie, de la 10:00 pana la orele 18:00, în curtea Muzeul Țăranului.

Pentru detalii suplimentare:
Corina Berariu
0744 86 00 82
office@tacticevents.ro
 


back to main page
 
closed