print

Muzeul Național al Țăranului Român primește certificatul de excelență Tripadvisor pe anul 2013
Recunoscut ca o atracție turistică de performanță datorită turiștilor activi pe cel mai mare site de promovare turistică din lume


Muzeul Național al Țăranului Român anunță că a primit în decursul acestui an Certificatul de Excelență din partea celui mai mare site de promovare turistică din lume, TripAdvisor®. Premiul atestă imaginea foarte bună pe care o are Muzeul la nivel național și internațional și se acordă numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor®, ceea ce face ca distincția să confirme că muzeul este foarte bine situat în preferințele turiștilor. Cu o medie de 3500 de turiști pe lună, muzeul s-a situat, anul trecut, printre cele mai bune destinații turistice conform TripAdvisor®, datorită plasării între primele 10% organizații afiliate la acest site, criteriu pe baza căruia se acordă certificatul amintit.

„Muzeul Țăranului este bucuros să primească TripAdvisor Certificate of Excellence”, spune Virgil Ștefan Nițulescu, directorul general al Muzeul Național al Țăranului Român. „Ne străduim să oferim vizitatorilor o experiență memorabilă, iar acest premiu vine să confirme faptul că munca noastră a fost apreciată prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor”.