print

Migrare şi reaşezare
12 iulie -16 iulie 2011

Asociaţia Volum Art vă invită marţi, 12 iulie 2011, ora 19, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Sala Foaier, la vernisajul expoziţiei de proiecte Migrare şi reaşezare.


Expoziţia Migrare şi reaşezare prezintă 38 de proiecte de artă pentru spaţiul public, trimise de 25 de artişti români din toată ţara în urma apelului lansat de Asociaţia Volum Art în perioada 26 mai – 24 iunie 2011 în cadrul programului SPATIU EXPANDAT. Din cele 38 de propuneri, 8 lucrări vor fi realizate şi prezentate publicului în perioada septembrie – octombrie 2011, în Parcul Kiseleff, din Bucureşti.

SPATIU EXPANDAT este un program de artă publică, iniţiat de Asociaţia culturală Volum Art şi lansat pe 26 mai 2011, invitând artiştii să se implice în remodelarea spaţiului urban realizând sculpturi, instalaţii, sculpturi-obiect etc., plecând de la tema Migrare şi reaşezare.
Programul SPATIU EXPANDAT îşi propune o recompunere sau o amprentare a spaţiului public prin artă, atât din punct de vedere conceptual, cât şi senzorial şi apropierea publicul larg de arta contemporană.

Autori & coordonatori program: Judit Balko& Mihai Balko
Colaborator program: Adrian Guţă, critic de artă