print

Sfârşit de vară cu Piaţa Ţărănească

29-31 august 2014

Intrarea liberă!

De vineri, 29 august, până duminică,31 august, Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită la un nou târg în curtea Muzeului Național al Țăranului Român.

Vor fi prezenți producători tradiționali și meșteri populari, creatori și colecționari cu: icoane, țesături, podoabe, căciuli și alte obiecte croșetate, bijuterii, casete pictate, ii și ștergare din pânză și borangic, lăzi de zestre, vâlnice, mobilier țărănesc, patefoane, ceramică tradițională și de colecție.

Puteți meșteri la atelierele de creativitate: tablouri din flori, ceramică pictată, tricouri pictate, icoane pe lemn, magneți cu motive populare. Meșterii vor ciopli, vor încondeia, vor coase și vă vor împărtăși din secretele meșteșugurilor românești.

De-ale gurii puteți târgui bunătăți de post și de dulce: cozonaci, mere, magiun, zacuști și murături, turtă dulce și covrigi, miere și cofeturi, ciocolată de casă și prăjituri tradiționale, afumături și brânzeturi, păstrăv afumat, plăcinte și multe alte bunătăți.
La ceaun, preparatele dâmbovițene, se pot servi cu țuică sau siropuri naturale cu sifon!

Din meniu: ciolan afumat fiert în vin cu fasole și mămăligă, varză călită cu costiță, borș de pește, grătare fel de fel cu tocaniță de legume sau ciuperci cu usturoi, salată de ardei copți și alte bunătăți de sezon.
Totul se ia pe încercate sau pe degustate, pe măsura și pe gustul domniilor voastre, de vineri până duminică, între orele 10 și 18, la MNȚR!

Pentru detalii contactati:
Corina Berariu – Event Manager
Tactic Events & Marketing

Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88

E-mail: corina@tacticevents.ro
www.facebook.com/ptaraneasca