print

Târg de Brumar 2014

14 – 16 noiembrie 2014, în curtea interioară

Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 14 până în 16 noiembrie 2014, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, Târgul de Brumar.

Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă.
Vă așteaptă dis-de-dimineața până spre seară peste o sută de meșteri, artizani și colecționari, gospodari și gospodine din toate zonele țării

Veți putea degusta diverse bunătăți de toamnă: brânzeturi argeșene, afumături de porc, vită sau curcan buzoiene, dar și bănățene, cozonaci domnești și Cozonac Bujor, plăcinte fel de fel, turtă dulce și covrigi, dulcețuri și zacuști, miere și plante aromate de gradină, legume și poame de toamnă, poale-n brâu și prăjituri tradiționale, mustărie și grătare, bunătățuri la ceaun, grătare încinse si vin fiert, cafea la nisip si baclavale, ca într-o piață țărănească autentică.

Pentru cunoscători și colecționari, sunt antichități țărănești și mobilier în curtea interioară, porțelanuri, ceasuri, ibrice, sfeșnice, tablouri, aparate foto, patefoane, cărți...

Meșter(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artiști și meșteri populari cu bijuterii, lemn, icoane, împletituri, ii, ceramică, vestimentație, casete pictate și decorațiuni interioare, metal și sticlărie, lucrușoare croșetate, țesături, împletituri și alte meștesugăreli.

Detalii:
Corina Berariu - Events Manager
Tactic Events

Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: corina@tacticevents.ro
https://www.facebook.com/ptaraneasca