Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelier de confecționat vise împâslite
Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, între 11:00 - 12:30, Sala AcvariuCine spune că trebuie să așteptăm până la vară pentru a asculta valurile mării? La atelierul de confecționat vise împâslite, se iau fragmente de povești care ne fac fericiți, se adaugă câteva fire de lână colorată și se lasă povestea să curgă în urma acului de împâslit.
Vor rezulta mici tablouri care să aducă veselie până hăt, la vară!

De luat aminte: acest atelier presupune mânuirea unui ac special, așa că necesită un pic de atenție din partea copiilor.

Pentru copii de peste 8 ani și adulți, într-o grupă de maximum 10 participanți. Durata atelierului este o oră, o oră și ceva, până când prindem visele-n fire.

Înscriere este obligatorie și se face pe adresa de e-mail: barbaratanase@gmail.com sau la numărul de telefon: 0723 863 264 (Ioana Tănase).

Potrivit pentru copii
 
înapoi la pagina principală
 
inchis