Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelier de creaţie teatrală
Structurat ca un traseu prin istoria teatrului, acest atelier dedicat educării copiilor propune un program care îmbină noţiuni educativ-formative cu povestiri şi legende, transpunând într-un limbaj pe înţelesul copiilor teme legate de rezolvarea conflictelor, siguranţă.

Fiecare întâlnire va cuprinde o etapă de iniţiere în tema respectivă urmată de exemplificarea ei prin desen, colaj din istoria costumului, a măştilor şi transpunerea lor în exerciţii teatrale.

Atelierul promovează o atitudine pozitivă, concentrarea atenţiei, într-o formulă amuzantă şi atractivă pentru copii.

Sunt invitaţi să participe copii cu vârste între 7-9 ani (prima grupă) şi 10-12 (a doua grupă).


Întâlnirile vor fi sâmbăta, de la ora 14.00 şi duminica de la ora 14.00, în spaţiul Atelierului de creativitate al Muzeului Ţăranului Român, începând din 5 februarie 2011.


Taxa de participare (incluzând materialele folosite): 40 lei pe întâlnire

Coordonatori: Adina Cristescu şi Dana Istrate

Înscrierile se fac la telefon 0722560089 sau la adresa adina@agentia9.ro


 


înapoi la pagina principală
 
inchis