Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelier de realizat felicitări ștampilate cu Beatrice Iordan
Luni, 8 martie, 10.00 - 11.00 și 14.00 - 15.00
Ei îi spunem cele mai tainice gânduri. Și îi dăruim cele mai frumoase desene.
 

Mamei, de 8 Martie, îi pregătim o surpriză-Mărțișor, pe care să o poarte în geantă primăvara aceasta sau să o înrămeze și să-i readucă zâmbetul chiar și în zilele mai puțin senine.

Vorbim puțin despre obiceiul de a dărui și de a trimite scrisori și felicitări și de ce este încă apreciat acest cadou.

Trecem apoi la realizarea propriu-zisă a felicitărilor folosind tehnici de realizare a ștampilelor, desen și scriere creativă.

La sfârșit, ne vom bucura de felicitările de Mărțișor și de gândul că vor aduce o și mai mare bucurie când vor fi dăruite.

Recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani.
Atelierul se va desfășura online pe platforma Zoom.
Înscrierea se realizează pe adresa de e-mail: atelieruldecreativitate@gmail.com sau prin formularul de înscriere, pe care-l puteți accesa aici:
https://cutt.ly/elNXWaP

Prețul unui bilet: 25 de lei/participant (în preț nu sunt incluse și materialele necesare realizării atelierelor, lista materialelor urmând a fi comunicată fiecărui participant după confirmarea plății).
Durata atelierului: 1 oră

 
înapoi la pagina principală
 
inchis