Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

BOOKFEST 2015
Muzeul Național al Țăranului Român participă la Salonul internaţional de carte BOOKFEST 2015


Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi Editura MARTOR vă aşteaptă, ca la fiecare început de vară, la Salonul internaţional de carte BOOKFEST (20 – 24 mai 2015), ajuns la cea de a X-a ediţie.

Anul acesta, invitatul de onoare la BOOKFEST este Cehia.
Adresa noastră, în această perioadă, este: Complexul expoziţional ROMEXPO din Bucureşti – pavilion C4, standul C 33.
Iubitorii de carte vor găsi aici, de miercuri până duminică (între orele 10.00 – 20.00), publicațiile apărute de-a lungul anilor sub egida Muzeului şi a Editurii Martor.
Vă întâmpinăm cu titluri noi (Cartea de grâu, Portret atelier: Ovidiu Simionescu, Istorisiri armene. De la Ararat la Strada Armenească, Indienii cântăreţi) şi cu o carte nominalizată în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Galei Industriei de carte din România, 2015 (volumul Marius Matei / portul bănăţean).
 
înapoi la pagina principală
 
inchis