Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Bookfest a IX a Ediţie
Muzeul Național al Țăranului Român participă la Bookfest


În perioada 28 mai – 1 iunie 2014, are loc cea de-a IX-a ediţie a Salonului Internațional de Carte Bookfest, ce se va desfășura la Romexpo, București.

Muzeul Național al Țăranului Român va fi prezent la această ediție BOOKFEST 2014 prin Editura MARTOR, cu 2 titluri noi:

Portret / Atelier: Ioana și Dumitru Mischiu și Maria Pipaș / dantele și broderii; cu o carte premiată (cu o mențiune) în cadrul ediției a III-a a concursului Gala BUN DE TIPAR 2014 la secțiunea „carte de popularizare” (volumul Drumul Crucilor) și cu o lansare-dezbatere: Revista MARTOR nr. 18 - Remembering Childhood, la Cafeneaua Literară Julius Meinl, pavilionul C4, vineri, 30 mai, orele 18.00 – 18.30.

La standul nostru din pavilionul C4, standul C54, vă așteptăm cu drag, invitându-vă să ne (re)descoperiți și să ne citiți!

Puteți vizualiza toate cărțile pe care le prezentăm la târg pe site-ul www.muzeultaranuluiroman.ro.

Persoana de contact:
Carmen Mihalache
martor@muzeultaranuluiroman.ro

Acces vizitatori:

miercuri, joi, duminică: 10.00 – 20.00
vineri, sâmbătă: 10.00 – 21.00

Intrare liberă

Complexul Expozițional Romexpo este situat pe Bulevardul Mărăști nr. 65-67 (Piața Presei Libere), iar accesul publicului în complex se face astfel:
intrarea A, cu acces din Piața Presei Libere, doar pietonal
intrararile B și C (pietonal și auto), cu acces din Bulevardul Expoziției

Mijloace de transport in comun
Autobuze: 105, 131, 205, 304, 330, 331, 335 (stația Piața Presei Libere), 301 (stația Parc Herăstrău)
Autobuze expres: 780, 783 (stația Piața Presei Libere)
Tramvaie: 41, 42 (stația Piața Presei Libere)înapoi la pagina principală
 
inchis