Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Noaptea Europeană a Muzeelor la MNŢR cu corurile de copii din Programul Național Cantus Mundi
Programul Național Cantus Mundi (www.cantusmundi.com) este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat cu implicarea membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

După 10 ani de activitate, Programul reunește sub umbrela sa peste 1.660 de coruri. 60.000 de copii și tineri, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.

Muzeul Naţional al Ţăranului român vă aşteaptă sâmbătă, 12 iunie, la concert!

12.00 - 12.15 - Recital Grupul vocal „Happy Voice”, solistă Ana Ilie, coordonator Georgeta Șerban
12.15 - 12.30 - Recital Corul „Vocea Copilăriei”, dirijor Crăița Ghilerdea, profesor de muzică și formator Cantus Mundi

 
înapoi la pagina principală
 
inchis