Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Concept de artă vizuală: Întâlnire

ÎNTÂLNIRE


Conceptul de artă vizuală ÎNTÂLNIRE este o alăturare de foto-voce, pictură și artă grafică, toate evocând o întâlnire a spațiilor: rural – urban, spațiul cu dinamică diurnă și cel cu dinamică nocturnă, spațiul laic și cel ecleziastic la fel și cel antropic pus față-n față cu cel natural sau cel suprateran cu cel subteran; firește că, în același context, ne gândim (și nu în cele din urmă) la spațiul dintre noi, cât și la întâlnirea noastră!

Expoziția va avea loc la Muzeul Național al Țăranului Român, La Nuiele, în perioada 15 – 21 noiembrie 2014. Toate lucrările sunt originale și sunt executate de către studenții facultăților vocaționale (arhitectură, urbanism, peisagistică).

Proiectul cultural este finanțat de către Ministerul Culturii și organizat de către operatorul cultural SC. Academica SRL, manager de proiect – prof. Ana-Maria Stăncescu.


Persoană de contact: prof. Ana Maria Stăncescu
Telefon: 0722.845.886
E-mail: academy@training-academy.ro

înapoi la pagina principală
 
inchis