Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Conferință: Cu Tenda (II). Povești, imagini și sunete călătoare
13 iunie 2019, ora 18:30, Muzeul Municipiului Bucureşti - Palatul Suțu

Muzeul Municipiului București vă invită joi, 13 iunie 2019, ora 18:30, la conferința „Cu Tenda (II). Povești, imagini și sunete călătoare prin memoria vie a Balcanilor”, pe care Lila Passima o va susține la Palatul Suțu.

Cu un background artistic și vizual și o activitate muzeală de peste 20 de ani, Lila Passima explorează teritorii culturale într-o manieră interdisciplinară, fiind preocupată mai ales de relația dintre imagine și obiect, memorie și text. Expozițiile și publicațiile pe care le-a construit de-a lungul timpului dezvăluie o perspectivă integratoare – în care limbajul vizual se alătură celui etnografic, documentar – și un interes continuu pentru redescoperirea și revitalizarea unui patrimoniu național insuficient exploatat și împărtășit.

Mai multe informații despre acest eveniment sunt aici:
http://muzeulbucurestiului.ro/liliana-passima-ro/


Coordonator: Cătălin D. Constantin.

Intrare – 10 lei. Biletele se pot cumpăra în ziua conferinței, de la standul de bilete al Palatului Suțu.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

înapoi la pagina principală
 
inchis