Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Crossfire Hurricane, cel mai nou documentar despre The Rolling Stones
Marţi, 30 iulie 2013, începând cu ora 21:30, vă aşteptăm în curtea interioară de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, la o proiecţie în avanpremiera Festivalului de Film Istoric de la Râşnov (www.ffir.ro). Special pentru publicul bucureştean va fi prezentat cel mai nou documentar despre legendara trupă The Rolling Stones – Crossfire Hurricane (2012, regizor: Brett Morgen, cu: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ron Wood, Bill Wyman, Mick Taylor).

Filmul prezintă, în ordine cronologică, istoria de 50 de ani a uneia dintre cele mai importante trupe din istoria rock-ului, The Rolling Stones. Subiecte delicate precum riscurile asociate imensului succes pe care Jagger şi compania l-au avut încă de la debut, problemele cu drogurile şi cu justiţia ale câtorva dintre membrii trupei, statutul de anti-Beatles band care le-a fost alocat de presă americană şi britanică sunt abordate într-o manieră interesantă şi alertă. Titlul filmului este inspirat din primul vers „I was born in a crossfire hurricane” al hit-ului Jumpin’ Jack Flash, lansat în 1968.

http://www.youtube.com/watch?v=7C3xCiR_2Ww&feature=youtu.be

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Intră acum pe www.ffir.ro sau lasă un mesaj în evenimentul „avanpremieraffir” pe facebook şi îţi rezervăm un loc.


Organizatori: Festivalul de Film Istoric Râşnov şi British Council
Partener: Muzeul Naţional al Ţăranului Român


 


înapoi la pagina principală
 
inchis