Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Din Rusia, cu drag
Alma, profesoară de franceză, şi Damian, compozitor de jingle-uri publicitare, formează unul din multele cupluri cu probleme financiare din Bucureşti.

Rămaşi fără job-uri, pe punctul de a fi daţi afară din apartamentul în care stau cu chirie, hăituiţi de ratele şi facturile lunare, cei doi îşi înalţă cu o ultimă fărâmă de speranţa privirea către cer în căutarea unei soluţii. Providenţa are milă şi le trimite salvarea sub forma unei mătuşi foarte bogate din Rusia care vine să locuiască la ei vreme de o săptămână.

Cuvântul „testament” apare curând pe buzele celor doi. Suma vehiculată este una importantă. Numai că, exact când toate problemele lor par a se fi rezolvat, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.
Comedia „Din Rusia, cu drag” abundă în situaţii comice şi în acelaşi timp pune o oglindă virtuală in faţa spectatorului de orice vârstă.

Text si Regie: Geo Vişan

Distribuţia: Dana Porlogea
Veronica Pisică
Geo Vişan


REZERVĂRI: rezervari@ingenuo.ro
Preţ bilet: 30 Lei

înapoi la pagina principală
 
inchis