Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Final Frontier – târgul pasionaţilor de SF & Fantasy
Final Frontier este primul târg de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, pe 26-27 martie, la Muzeul Țăranului Român, în Sala Oaspeți. Evenimentul aduce la un loc întreaga literatură SF & Fantasy de pe piața românească, cunoscuți autori români ai genului, cât și invitați din zone conexe: boardgames, benzi desenate, robotică.

Intrarea este liberă.


Veți găsi acolo principalele titluri SF & Fantasy în limba română, aduse de editurile Leda, Millenium Books, Nemira, Tritonic, dar și cărți în limba engleză de la librăria online nautilus.ro.
magazinultau.ro va completa oferta de volume în limba română, oferind în plus eReadere și tablete PC pentru a experimenta SF&Fantasy în format digital.

Latura ludică a târgului este reprezentată de revista de benzi desenate Comics, magazinul Robofun și magazinul online de boardgames, tarabadejocuri.ro.
Editurile oferă la târg reduceri speciale și lansează noi volume: antologia Steampunk: a doua revolutie, Orașul oaselor de Cassandra Clare, Cerneală și sânge de Ștefana Czeller și studiul Utopia Modernă de Mircea Opriță.

Tot la fața locului, puteți învăța cum se fac benzile desenate în cadrul atelierelor susținute de artiștii revistei Comics sau puteți pătrunde în lumea boardgame-urilor prin prezentările de jocuri susținute de Mihai Lalu.

Dacă sunteți pasionati de robotică, nu vă uitați roboțelul acasă. La târg îl puteți înscrie la concursuri de sumo fight sau puteți afla mai multe despre roboțeii făcuți acasă din prezentările celor de la Robofun.

Final Frontier este un prilej de socializare și un loc de întâlnire pentru pasionații genului. Vor avea loc în fiecare zi dezbateri la care vor participa autori români de SF&Fantasy ce vor discuta pe cele mai diverse teme: vampiri și vârcolaci, 2012 și sfârșitul lumii, filosofia și modul de viață Star Wars, elemente fantastice în romanele lui Umberto Eco. De asemenea, sâmbătă va avea loc o discuție in memoria regretatului scriitor Ion Hobana.

Final Frontier este organizat de bookblog.ro în colaborare cu SRSFF (Societatea Română de Science -Fiction şi Fantasy). Mai multe detalii despre târg, cât și programul complet găsiți pe finalfrontier.ro
 


înapoi la pagina principală
 
inchis