Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Grafică și legătorie de carte, un atelier – laborator nou
Vom experimenta linogravura, tehnicile de imprimat, confecționarea de ștampile și lucrul cu diferite materiale: hârtie de orez, hârtie cu inserții de plante, hârtie de copt sau hârtie transparentă, cerneală din frunze, tuș de șofran. Ideile personale vor fi motorul căutărilor și experimentării în care descoperirea este pe primul loc. Imprimăm la presa cu manivelă, facem coperte și compunem texte inedite pentru propria carte. Să o legăm cu nasture, cu fundă, cu arici? Să o prindem în șurubele sau să o coasem?

Vom vedea și vom alege împreună, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.30 la Atelierul de creativitate al Muzeului Național al Țăranului Român începînd din 4 aprilie.

Pentru copii de la 7 ani și adulți. Maxim 12 participanți.

Costul de participare la un atelier este 15 lei pentru copii și 20 lei pentru adulți.

Înscrieri și detalii la Andreea Botezan,
telefon 0744.685.075, email andreeabotezan@yahoo.com.

 


înapoi la pagina principală
 
inchis