Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Lansarea albumului „Muzică veche albaneză”
11 februarie 2020, Sala Irina Nicolau
Muzeul Național al Țăranului RomânAsociația Liga Albanezilor din România va lansa în ziua de marți, 11 februarie 2020, albumul „Muzică veche albaneză”, o colecție de douăsprezece piese în interpretarea magistrală a membrilor grupului „Serenada”: Florentina Barbu (solist vocal), Daniel Berteșteanu (chitară) și Ramy Fares (lăută). De asemenea, și-a dat concursul și Roberto Velisar (chitară adițională), iar aranjamentul muzical a fost asigurat de Ramy Fares și Sergiu Ene. Albumul a fost produs la cele mai înalte standarde de calitate, sub coordonarea lui Sergiu Ene și Enri Demi, la Sună Bine Studio din București.

Evenimentul de lansare va avea loc la Muzeul Național al Țăranului Român, sala Irina Nicolau, în data de 11 februarie, cu începere de la orele 18:30. Intrarea publicului este liberă, iar cei prezenți vor avea ocazia să asculte și câteva piese live, dar și să primească în dar un exemplar din noul album.
 
înapoi la pagina principală
 
inchis