Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Medicina în perioada monarhiei
Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei are plăcerea de a vă invita joi, 11 decembrie, ora 18:00, la conferinţa „Medicina în perioada monarhiei”. Evenimentul se desfăşoară în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român, în Studioul Horia Bernea.
Scopul conferinţelor din seria „România din perioada monarhiei” este relevarea rolului şi importanţei covârşitoare avute de Casa Regală în perioada Monarhiei în dezvoltarea diverselor domenii.

Conferinţa, a doua din serie, va fi susţinută de:

Dr. Nicolae Constantinescu, Personalitatea membrilor Casei Regale reflectată în problematica sănătăţii românilor
Dr. Ioan Bruckner, Figuri medicale în România monarhică
Dr. Octavian Buda, Discurs medical şi modernitate în vremea regelui Carol I

Am fi onoraţi dacă aţi participa la această conferinţă, pe care sperăm să o găsiţi interesantă, prin tema propusă şi înalta calificare a vorbitorilor ei.
Vă anunţăm, totodată, că intrarea este liberă, şi vă invităm să informaţi despre eveniment orice alte persoane consideraţi că ar fi interesate.

Cu deosebită apreciere,
ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI

 


înapoi la pagina principală
 
inchis