Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Muzeul Țăranului Român la BOOKFEST 2016

Muzeul Național al Țăranului Român și Editura MARTOR vă așteaptă, ca la fiecare început de vară, la Salonul internațional de carte BOOKFEST (1 – 5 iunie 2016), ajuns la cea de a XI-a ediție.

Anul acesta, invitatul de onoare la BOOKFEST este Israel.
Adresa noastră, în această perioadă, este: Complexul expozițional ROMEXPO din București – pavilion C4, standul C 30.
Iubitorii de carte vor găsi aici, de miercuri până duminică (între orele 10 – 20 / 21), publicațiile apărute de-a lungul anilor sub egida Muzeului Țăranului și a Editurii Martor.

Vă întâmpinăm cu titluri noi (Case-n casă, Roma inedită) și cu o carte nominalizată în cadrul celei de-a IV-a ediții a concursului național de design de carte Cele mai frumoase cărți din România, 2015 (volumul Oale / ulcele).

Intrarea este liberă.

Mai multe detalii despre târg:

http://www.bookfest.ro/evenimente

 


înapoi la pagina principală
 
inchis