Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

PAM PAM pornește într-o Călătorie muzicală pe aripile Vântului!

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM vă invită miercuri, 1 iunie 2016, la Studioul Horia Bernea de la Muzeul Național al Țăranului Român, la spectacolul CĂLĂTORIE MUZICALĂ PE ARIPILE VÂNTULUI! Spectacolul va începe de la ora 10:30. Biletele se pot achiziționa prin rețeaua bilete.ro.

Călătorie muzicală pe aripile Vântului este primul spectacol al trupei PAM PAM. Spectacolul este un musical educativ, după un scenariu original, în care timp de 50 de minute, micii și marii spectatori sunt purtați într-o călătorie muzicală imaginară. Un spectacol pentru întreaga familie care cucerește prin firul epic al poveștii, prin pasajele muzical-coregrafice, dar și prin costumele special realizate. În final, spectacolul este o poveste frumoasă și educativă în care toți cei prezenți descoperă lecții de viață cu adevărat importante în relațiile interumane.

În Călătorie muzicală pe aripile Vântului, cei trei prieteni de joacă - Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) - nu reușesc să se decidă unde vor merge în vacanță, astfel se hotărăsc să facă un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanța o petrec la mare sau la munte? Însă, Vântul le strică planurile, iar ursulețul Pam-Pam și pinguinul Bum-Bum, cei doi simpatici umflăței, sunt luați pe sus și trebuie salvați! Pia, Vio si Kito vor porni într-o călătorie în jurul lumii pe o claviatură muzicală în căutarea prietenilor lor!

„Trupa PAM PAM este formată din cinci prieteni – Pia, Vio, Kito, Pam-Pam și Bum-Bum - care și-au propus să dea un alt sens jocului scenic aducând copiilor, prin poveștile lor muzical-educative, zâmbete și bună dispoziție, dar și trezindu-le interesul de a descoperi diferite curiozități puse pe portativ cu talent și dibacie de autorii textelor și compozitorii melodiilor. Spectacolele de musical pentru copii ale trupei PAM PAM sunt pline de energie, inedite și antrenante prin jocul actorilor, originale prin compozițiile muzicale și prin textele special scrise pentru cei mici. PAM PAM aduce, prin spectacolele sale, magia copilăriei la orice vârstă”, spune Dana Daisy Toma, inițiatorul proiectului de teatru, PAM PAM.

Scenariu original, coregrafii ușor de învățat, muzică antrenantă, voci cunoscute în coloana sonoră precum Luminița Anghel, Mediana Vlad (soprană), Cătălina Cârțan (vocea din filmele Disney) sunt argumentele care conving să vii și să revii la spectacolele PAM PAM.

Regia spectacolului este semnată de Mirela Stoian, iar scenariul aparține lui Victor Mihalache.

În luna iunie, trupa PAM PAM va avea premiera celui de-al doiea spectacol LA ȘCOALA ESTE CA-N POVEȘTI!
www.pam-pam.ro
https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

CONTACT PRESĂ: Laura Grigore, PR Consultant, mobil: 0743.146.653, contact@pam-pam.ro
CONTACT SPECTACOLE: Daniela Daisy Toma, mobil: 0720.153.311, daisy@learnwithmusic.ro

înapoi la pagina principală
 
inchis