Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Proiectul Noaptea Muzeelor 2015
VOTAȚI NOAPTEA MUZEELOR 2015 CA PROIECTUL ANULUI LA GALA PREMIILOR MUNICIPIULUI BUCUREȘTI!


Proiectul Noaptea Muzeelor 2015, coordonat de către Rețeaua Națională a Muzeelor din Romania, a fost nominalizat la Gala Premiilor Municipiului București. Câștigătorul secțiunii unde candidează Noaptea Muzeelor 2015 se stabilește prin votul online al publicului.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care consideră că ceea ce face RNMR pentru București, an de an, prin organizarea împreună cu muzeele și instituțiile culturale participante la circuit a acestei nopți, merita votul dumneavoastră, o puteți face la:


http://www.bucurestitu.ro/nominali…/noaptea-alba-a-muzeelor/

înapoi la pagina principală
 
inchis