Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Radu Gheorghe - ONE MAN SHOW


Luni, 23 mai 2016, ora 19, la Cinema Muzeul Țăranului din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român

Tata este gras…și alte povestiri este un ONE MAN SHOW susținut de actorul Radu Gheorghe în postura de povestitor, mim, solist, instrumentist, improvizator în stil Stand-up Comedy. Un spectacol complet și complex, interactiv și universal.
Tata este gras… și alte povestiri este mai mult decât un show de divertisment! Este o sedință de terapie prin muzică și râs, un eveniment care nu trebuie ratat!

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 15 ani.

Rezervă bilete la 0310 051 620 și pe www.tearulacinema.ro
Cumpară online de pe www.iabilet.ro, www.ticketnet.ro, www.startickets.ro și www.bilet.ro sau direct de la casa de bilete a cinematografului.
Ocuparea locurilor se face în ordinea intrarii în sală.

Distribuție: Radu Gheorghe
Spectacol One Man Show: 15+
Preț bilete: 35 lei
Locatie: Teatru la Cinema din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român
Adresa: Str Monetăriei nr 3, sector 1, București


 


înapoi la pagina principală
 
inchis