Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Street Delivery 15 - 17 iunie 2012
Cu voluntari şi jocuri, cu copilării şi poveşti, cu reţete şi jucării, cu dude şi flori de tei, Muzeul Ţăranului se mută pe Arthur Verona. Nu de tot, ci numai de Street Delivery, între 15 şi 17 iunie 2012.

Dacă vă plimbaţi pe strada liberă de maşini şi motoare, vă aşteptăm cu ateliere de jocuri. Veniţi să vă jucaţi cu noi codobelcul, moara, nu te supăra frate, sau să vă amintiţi cum se fac bărcuţa, solniţa, broasca, coiful şi florile din hârtie.

Cine vrea, cine cunoaşte, cine se lasă, ne poate scrie în oracol. Avem şi abţibilduri, şi culori, şi poveşti... toate numai bune pentru a ne aminti copilăria şi pentru a mai aşeza un obiect drag în Muzeul Copilăriei.
 


înapoi la pagina principală
 
inchis