Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târg cu meșteri și bucate tradiționale

8 – 10 mai 2015 


Fundatia Kogaion 115 organizează Târg cu meşteri si produse tradiţionale, în perioada 8 – 10 mai 2015, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

La târg vor expune meşteri populari și creatori de artă tradiţională din diferite zone ale ţării. Veţi fi aşteptaţi cu icoane pe lemn și pe sticlă, ţesături din Arad, costume populare autentice, covoare, obiecte din lemn pictat, ceramică de Corund, podoabe, săpunuri naturale şi plante medicinale.
Vizitatorilor li se va oferi ocazia unei călătorii culinare deosebite, putând alege după gust: brânzeturi, zacuscă şi murături, vin şi palincă, ghiudem tătărăsc şi cozonaci bucovineni, turtă dulce şi prăjituri de casă din Maramureş, dulceţuri, siropuri naturale şi miere.
În curtea din spate, iubitorii de antichităţi pot găsi obiectul mult dorit la colecţionarii de artă.

Bucătarii sunt pregătiţi cu bucate proaspăt gătite: borş de peşte, saramură de crap, crochete și mititei din pește, mâncare de pui cu praz şi măsline, sarmale cu mămăliguţă sau fasole cu afumătură.
Pentru copii va funcţiona Atelierul de pictură, condus de iconarul Liviu Balâc. Înscrieri se pot face la telefon 0736 160 655, iar prețul este de 15 lei pentru un obiect pictat.

Program: zilnic intre orele 10:00-18:00
Intrarea este liberă !

Organizator eveniment
Fundaţia Kogaion 115
Ligia Marica – Director de marketing
Mobil: 0722 274 803
e-mail: ligia_marica@yahoo.com

înapoi la pagina principală
 
inchis