Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târg de Sfinţii Mihail şi Gavriil 2014
În perioada 7 – 9 noiembrie 2014 este organizat Târg cu meşteşugari şi bucate tradiţionale, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Pentru prăznuirea celor doi importanți arhangheli, anul acesta am chemat meșteri iscusiți și gospodari de frunte, care oferă vizitatorilor produse tradiţionale româneşti, naturale, preparate cu dragoste și respect pentru cumpărători. Aici găsiți cadoul perfect pentru sărbătoriți: icoane, cămăși tradiționale, obiecte din lemn sculptat sau pictat, vase din ceramică de Horezu și Korund, podoabe, săpunuri naturale.

Cei care au nevoie de preparate gustoase pentru masa festivă se pot aproviziona de la producători cu afumături de curcan, vită sau porc, delicatese din pește, brânzeturi pe toate gusturile, pâine cu semințe sau spanac, zacuscă, vin de Panciu, cozonaci și prăjituri de casă, sucuri naturale, dulcețuri și mere proaspăt culese de la Șomcuța Mare.

Iubitorii de antichități își pot alege din târg lăzi de zestre, mobilier ţărănesc, linguri, blide, costume tradiţionale şi numeroase alte obiecte de colecţie.
Cum în luna lui Brumar vremea este rece, vizitatorii se pot încălzi cu un pahar de vin fiert, lângă o pastramă la grătar, o ciorbă de pește sau câteva sarmale aburinde.

Program: zilnic între orele 10:00-18:00

Intrarea la târg este liberă !

Organizator eveniment
Fundaţia Kogaion 115
Director marketing – Ligia Marica
Mobil: 0722 274 803
e-mail: ligia_marica@yahoo.com

înapoi la pagina principală
 
inchis