Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târgul lui Cireșar | 12-14 iunie 2020
Târgurile tradiționale din curtea Muzeului Național al Țăranului Român se redeschid cu Târgul lui Cireșar organizat de Piața Țărănească în perioada 12 – 14 iunie 2020.
 

Producători și meșteri vestiți, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții vă așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară cu tot ce au lucrat și adunat mai frumos pe parcursul acestor luni.


Puteți târgui ii vechi și noi, țesături, icoane și obiecte din lemn și sticlă, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din lână împâslită, bijuterii și vestimentație, puteți participa la ateliere și demonstrații de meșteșuguri sau să stați de vorbă cu meșterii.


Mai găsiți plăcinte și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi și afumături, zacuște și salate delicioase, limonadă proaspătă, miere și produse apicole, fructe și legume de sezon, poale-n brâu și cozonaci domnești, iar bucătari pricepuți vor găti fel de fel de bunătăți!

Vă așteptăm deci, de vineri, 12 iunie până duminică, 14 iunie, în curtea interioară! Intrarea se face prin Str. Monetăriei iar ieșirea prin B-dul Mihalache.

Programul de vizitare este între orele 10 și 18 iar intrarea este liberă!

Vă rugăm să respectați normele de distanțare socială și să manifestați responsabilitate față de sănătatea dumneavoastră și a celorlalți:
 

- respectați regulile de prevenție și igienă și dezinfectați-vă mâinile folosind recipientele de la standuri;
- păstrați distanța de siguranță de minimum 1,5 metri liniari, stânga/dreapta și față/spate și respectați marcajele de distanțare;
- nu atingeți mobilierul ce compune standul de vânzare;
- manevrați /transportați produsele achiziționate astfel încât să evitați contaminarea;
- veniți neînsoțiți la cumpărături;
- dacă sunt mai multe persoane va rugăm să folosiți mască de protecție.

Detalii:
Corina Berariu – Asociația Urban Events
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
https://www.facebook.com/ptaraneasca
 

 


înapoi la pagina principală
 
inchis