Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)! 29 – 31 iulie 2016
29 – 31 iulie 2016, în curtea interioară


În plină vacanță de vară, vă așteptăm cu mic cu mare, la Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, organizat în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, de vineri, 29 iulie, până duminică, 31 iulie 2016, între orele 10-18.

Intrarea este liberă și accesul se face prin strada Monetăriei nr. 3.

Puteți degusta și târgui: plăcinte boierești și tot felul de cofeturi, turtă dulce și covrigi de la Pitești, prăjituri tradiționale de la Maramureș, miere, polen sau păstură, dulcețuri și zacuști, siropuri de la Tărtășești, țuica bio de la Cuca, fructe și legume de sezon. Se vor pregăti mâncăruri la fața locului, după rețete dâmbovițene.

Meșteri populari și artizani din toate zonele țării meșteresc și expun diverse obiecte: jucării din lemn, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, căuce și ibrice de alamă, ii și marame, scoarțe și cergi, icoane și pristolnice, bijuterii, zgărdane, obiecte realizate din lână împâslite și croșetate, casete și cutii, broșe și vestimentație, toate realizate de mână, cu pricepere.

În curtea interioară, negustorii vă așteaptă într-o lume cu obiecte vechi (cufere, mobilier țărănesc, ceramică veche țărănească, unelte gospodărești, roți de car, ii și fote, covoare și diverse țesături țărănești, tablouri, bijuterii, cărți, cărți postale, porțelanuri, patefoane etc.).

Vă așteptăm la sfârșit de săptămână în curtea MNȚR la o nouă ediție Piața Țărănească!


Intrarea este liberă!

Organizator: Tactic Events
Corina Berariu
Tel: 0744 860 082
E-mail: corina@tacticevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/
 
înapoi la pagina principală
 
inchis