Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Turneul Anului European al Voluntariat 2011 în România

Muzeul Naţional al Ţăranului Român
Sala Oaspeţi 
9 - 15 mai 2011, orele 9.00-18.00

Turneul Anului European al Voluntariat 2011 (AEV 2011) este o activitate de comunicare dedicată AEV 2011 şi coordonată de Comisia Europeană.
Turneul AEV 2011 este o caravană care poposeşte în capitalele celor 27 de state membre ale Uniunii Europene după un program prestabilit. Logistica necesară spaţiilor în care se derulează Turneul AEV 2011 este pusă la dispoziţie de Comisia Europeană şi călătoreşte în toate locaţiile în care staţionează acesta.
Turneul AEV 2011 vine de la Tallin (3 – 7 mai 2011) şi se derulează în România, la Bucureşti, în perioada 9 – 15 mai 2011, la Muzeul Ţăranului Român, pornind apoi înspre următoarea sa oprire, Ljubljana (20 – 25 mai 2011).
Scopul acestui eveniment este de a pune la dispoziţie un spaţiu în care organizatorii de activităţi de voluntariat să poată interacţiona între ei şi cu publicul larg, în care să fie organizate evenimente dedicate voluntarilor şi beneficiarilor activităţilor de voluntariat, un spaţiu în care publicul interesat de să poată obţine informaţii despre voluntariat în general şi despre cum poţi deveni voluntar în România şi în alte ţări europene.
Locaţia Turneului AEV 2011 este compartimentată în trei spaţii:
- „Colţul european / EU Corner” - punct de informare despre voluntariat, AEV 2011 şi UE,
- „Locul de întâlnire / Markeplace” - un spatiu interactiv în care organizaţiile care implică voluntari se vor prezenta sau vor derula
diferite activităţi,
- „Sala de dezbateri / Debate Room” – un spaţiu de dezbateri şi prezentări pe teme de voluntariat, susţinute de organizaţii.

Programul evenimentului: http://europa.eu/volunteering/ro/tour-stop/bucharest

Contact: Eva Prudilova, eva.prudilova@paueducation.com, tel: 0034 690 378 238 (mobil), 0034 933 670 433.
 


înapoi la pagina principală
 
inchis