Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Undercloud 2014
MARCEL IUREŞ deschide a VII-a ediție a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD cu spectacolul ABSOLUT.

Luni, 1 septembrie 2014, se deschide cea de-a șaptea ediție a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD cu spectacolul “Absolut” de la Teatrul Act în interpretarea actorului Marcel Iureş, regia Alexandru Dabija.Anul acesta este prima ediție internațională și primul an în care festivalul se transformă în bursa de spectacole.Până pe 11 septembrie, la Muzeul Naţional al Țăranului Român, festivalul aduce în fața publicului 32 de spectacole, producţii ale teatrelor independente din Bucuresti și spectacole independente reprezentative din Anglia (spectacolul “Blind Hamlet” prezentat în Festivalul de la Edinburgh), Franța (spectacolul “A l’ombre de core” prezentat în Festivalul de la Avignon) și Ungaria (spectacolul “Aşteptându-l pe Godot”).Sub norul de teatru de anul acesta se adună actori precum Marcel Iureş, Oana Pellea, Marian Râlea, Magda Catone, Maia Morgenstern, Claudiu Bleonţ, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu, Medeea Marinescu și foarte mulți actori tineri și foarte tineri. Detalii despre toate distribuțiile și programul complet al spectacolelor găsiţi pe site-ul festivalului: www.undercloud.roJuriul celei de-a șaptea ediții este format din actorul George Ivașcu, regizorul Sanda Manu, criticul de teatru Ludmila Patlanjoglu, jurnalistul Cristina Bazavan, teatrologul Irina Ionescu.Valori Undercloud:- Se definește prin calitate, nu prin cantitate.

- Promovează valoarea înaintea notorietăţii…autenticitatea înaintea comercialului.

- Se adresează persoanelor fără vârstă, fără prejudecăți și fără fiţe.

- E cool ca atitudine, e kinky ca vibrație, e sănătos ca spirit, e necesar pentru că e pe bune.“Undercloud a apărut din dorința de a da o sanșă reală teatrului independent, un teatru viu, sănătos, care a început să fie perceput prin anii 1995-1996 ca un strigăt și s-a dezvoltat ulterior ca o mișcare de neignorat. Undercloud susține artiști tineri și cu experiență care nici dacă se chinuie nu consumă bugetele teatrului de stat, nu pentru că nu și-ar dori ci pentru că nu le dețin, în schimb produc din bani privati…oxigen cultural.” - Chris Simion, regizor & scriitor - Directorul Festivalului.


Biletele se pot procura online prin www.bilete.ro sau de la info-point Undercloud situat în curtea Muzeului Naţional al Țăranului Român.

Costul unui bilet/spectacol este de 35 lei. Informații suplimentare la numarul de telefon 0727.100.856.Eveniment promovat de: 24 FUN, România Liberă, Academia Cațavencu, Elle, IQads, HotNews.ro, Realitatea.net, LiterNet.ro, Ziarul Metropolis.ro, 121.ro, Port.ro, Observatorul Cultural, metropotam.ro, DecâtoRevista, Yorick.ro, bazavan.ro.

Eveniment creat și produs de: Asociația Culturală Undercloud

Parteneri: ArCub

Co-producători: 360 Revolution, Muzeul Național al Țăranului Român, Clubul Țăranului.

Sponsor principal: Beck’s.

Festival susținut de: Raiffeisen Bank.

Parteneri: Vodafone M-Pesa, D-Link, Aqua Carpatica, Ibis Hotels, Class Living, Institutul Cultural Maghiar - „Balassi” din Bucuresti, British Council.

Vă așteptăm!

Echipa Undercloud

www.undercloud.roPentru informații suplimentare:

Carla Teaha

0726. 77 06 06carla.teaha@undercloud.ro

carlamaria.teaha@gmail.com


înapoi la pagina principală
 
inchis