Catre Tur Virtual
Orice carte e un obiect care se citeşte. Uneori, chiar şi un covor ţărănesc este un obiect care poate fi citit. Şi atunci, ce le aseamănă şi ce le deosebeşte?

Le aseamănă faptul că sunt lucrate de mână, bucată cu bucată; de aceea nu sunt două la fel şi nici unul nu e perfect. Le aseamănă faptul că materia lor trebuie pipăită, mirosită, privită îndeaproape şi tratată cu grijă, pentru că este o materie naturală foarte puţin prelucrată, care mai păstrează încă forţa, dar şi perisabilitatea vieţii. Şi le aseamănă faptul că ele reprezintă urma unui gest individual de creaţie şi a unui efort care îţi este destinat ţie personal; există slabe şanse ca (alt)cineva să mai aibă un obiect exact ca al tău.

Unele cărţi-obiect nu mai există decât în biblioteca muzeului, ca exemplare unice. Merită văzute măcar. Altele se nasc acum, cu ocazia vreunei expoziţii sau a vreunui târg. Încearcă să nu le ratezi. Altele vor veni, pe măsura dorinţei fiecăruia. Îţi doreşti o anumită carte-obiect? Propune-o şi poate o vom realiza.

La Mama - Clubul Ţăranului
CONCERTE


Sâmbătă, 3 octombrie, ora 21:00

Stones Free cu invitați speciali, Silvia Dumitrescu & Eugen Caminschi

Bilete: 40 de lei
iabilet.ro

Rezervare prioritară pentru cei care doresc să ia cina începînd cu ora 19.00

Pentru detalii și rezervări, sunați la 0721 102 101

❗Locuri limitate.
Numar maxim de persoane: 50

**************

Vineri, 9 octombrie, ora 20:30

STORYTELLERS Acoustic Folk Blues Project - MUZICI și POVEȘTI din Istoria Folk-Blues-ului
MARCIAN PETRESCU - muzicuță, voce, textier, povestitor
MIHAI TACOI - chitară acustică, voce

MARCIAN PETRESCU este cotat în prezent drept CEL MAI BUN CÂNTĂREȚ LA MUZICUȚĂ din BLUES-ul Românesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind "DRIFTING BLUES"(2018).

Este UNICUL muzician din blues-ul românesc care a reușit performanța de a avea ca invitați speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai importanti și renumiți muzicuțiști din SUA: SUGAR BLUE și CHARLIE MUSSELWHITE(ambii laureați cu GRAMMY) și pe RICK ESTRIN(multiplu nominalizat la Grammy și câștigător a numeroase premii BLUES MUSIC AWARDS).

MIHAI TACOI este unul dintre cei mai buni chitariști din tânăra generație, fluent atât în blues cât și în muzică de tip rock și rock alternativ. Este profesor de chitară și pe lângă activitatea alături de mine în proiectele TRENUL DE NOAPTE și STORYTELLERS, conduce propria formația numită "UMBRA", cu care abordează un rock alternativ melodic. În trecut a cântat timp de aproape 4 ani în trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sunt readuse pe scenă o serie de piese legendare din folk-ul și blue-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc.. , dar și câteva piese de-ale lui Marcian, în limba română, dar într-o haina orchestrală inedită.
Show-ul este foarte dinamic și este pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese și autorii lor.

Rezervarea prioritară pentru cei care doresc să ia cina începând cu ora 19:00.

Cost bilet în seara evenimentului - 40 lei.

Pentru detalii și rezervări, sunați la 0721 102 101

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara. 
 

***************

Vă așteptăm la Clubul Țăranului!
 

Deschis zilnic, pe terasă, între orele 10.00 - 22.00.
 

Bucatele sunt preparate de renumita echipă a lanțului de restaurante cu specific românesc La Mama.


 

înapoi la pagina principală
 
inchis