To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Atelier de ornamente din ceară de albine
Ne pregătim de sărbătoare cu două atelierere creative, în care ceara devine ingredientul care transformă ideea în ornamente minunate de pus în brad sau pe masa de Crăciun. La care se adaugă stratul de creativitate și de originalitate ale fiecărui participant.

1. Atelier de creat felinare din ceară 
sâmbătă, 9 decembrie, între orele 10.00 - 11.30 în Sala Acvariu

Recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani, dar și adulților dornici să se familiarizeze cu tehnica modelării obiectelor din ceară.
Tehnica folosită este cea a scufundării (a baloanelor umplute cu apă, da:)), fiecare felinar fiind personalizat cu frunze, condimente, fructe uscate, pânză de sac și alte elemente de decor .

Preț atelier: 15 lei/persoană
Înscriere necesară pe adresa de email: atelieruldecreativitate@gmail.com
Numărul maxim de participanți: 15


2. Atelier de creat podoabe pentru bradul de Crăciun
sâmbătă, 16 decembrie, între orele 10.00 - 11.30, în Sala Acvariu

Pentru copii cu vârsta între 3 și 5 ani, însoțiți de părinți sau de bunici

Pornind de la personaje desenate chiar de copii, creăm cele mai ingenioase decorațiuni pentru bradul care urmează să fie împodobit.

Preț atelier: 15 lei/persoană
Înscriere necesară pe adresa de email: atelieruldecreativitate@gmail.com
Numărul maxim de participanți: 15 

back to main page
 
closed