To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Ateliere de Crăciun | decembrie 2019


Și brăduțul merită o poveste - ateliere mețeriste


Scrisori pentru Moș Crăciun, cadouri pentru cei dragi, planuri de vacanță, liste de cumpărături, repetiții ale colindelor și rolurilor de la serbări, dorințe, speranțe că vei primi cadourile visate. Dar la brăduț te gândești? Fă-i o podoabă, o găteală, fă-i un șnuruleț, o nucă poleită și o păpușică mică-mică. Dă-i și lui ceva!


Te așteptăm joi, 19 decembrie, la două ateliere de meșterit podoabe cu poveste pentru brăduțul tău de Crăciun.


10.30 - 12.00 - Atelier de pictat globuri cu Ruxandra Grigorescu
Puțină culoare, un strop de îndemânare, multă veselie în jurul unui glob transparent ce așteaptă să devină o poveste de Crăciun.
Pentru copii cu vârsta mai mare de 5 ani.


12.00 - 13.30 - Atelier de realizat îngerași din lână cu Beatrice Iordan
Povești delicate cu îngeri și dorințe în cadrul unui atelier dedicat atât familiilor cu copii mici, cât și copiilor cu vârsta mai mare de 6 ani (care pot participa singuri).


Participarea se face pe baza rezervării locului pe adresa de e-mail: atelieruldecreativitate@gmail.com.


Preț bilet: 25 de lei/participant (se achită direct la casierie înainte de începerea atelierului).


Jurnal pentru Moș Crăciun


Cu emoție, cu bucurie, cu nerăbdare, cu ușoară teamă că scrisoarea se va rătăci sau că nu va ajunge la timp cu mult-așteptatul cadou. Peste ani, s-ar putea să zâmbești la jurnalul în care îți vei aduna toate emoțiile și gândurile de copil.
Până atunci, te aștept vineri, 20 decembrie, la un atelier de construit Jurnalul pentru Moș Crăciun. Poți include vrăji, praf magic, amintiri legate de întâlnirea ta cu Moș Crăciun, secrete în buzunărașe sau obiecte la care ții mult sau care te pot ajuta în anumite situații.


10.30 - 12.00 - Atelier de construit jurnal de Crăciun cu Valentina Bâcu
În jurnalul tău poți include vrăji, praf magic, amintiri legate de întâlnirea ta cu Moș Crăciun, secrete în buzunărașe sau obiecte la care ții mult sau care te pot ajuta în anumite situații. Că doar e un jurnal special, sub semnul magiei.
Pentru copii cu vârsta mai mare de 7 ani.


Participarea se face pe baza rezervării locului pe adresa de e-mail: atelieruldecreativitate@gmail.com.


Preț bilet: 25 de lei/participant (se achită direct la casierie înainte de începerea atelierului).

 
back to main page
 
closed