To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Festin Românesc - Târg de Bunavestire
SC Sonimpex Serv Com SRL vă invită la Muzeul Național al Țăranului Român în perioada 25-27 martie 2011 la Festin Românesc - Târg de Bunavestire.

SC Sonimpex Serv Com SRL, producătoarea MAGIUNULUI NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI, vă anunță cu mândrie că începând cu data de 9 martie este OFICIAL deținătoarea INDICAȚIEI GEOGRAFICE PROTEJATE la nivel european. După doi ani de verificări și teste, Comisia Europeană a acordat acest priviligiu unui singur produs românesc al cărui producători a avut curajul și răbdarea să treacă prin toate controalele: MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI. Un alt motiv de mândrie este nominalizarea la premiile Business Review Awards la categoria „Sustainable Business Practices Award”.
Vă invităm alături de noi și de prietenii noștri - producători de bucate tradiționale românești, europene și alte bunătăți pentru a căror calitate garantăm - să sărbătorim timp de trei zile acest succes dulce românesc.
Târgul de Blagoveștenie vă aduce o mulțime de surprize drept răsplată pentru încrederea pe care ne-ați arătat-o! Zeci de producători cu bucate tradiționale românești, pentru a căror calitate garantăm sunt pregătiți să vă satisfacă toate poftele! Brânzeturi rafinate românești și olandeze, pastrame de oaie, gâscă sau rață, preparate din carne de porc după rețete moldovenești, prăjituri maramureșene și muntenești, turtă dulce și câte și mai câte!

Pentru că încă mai suntem în perioada de post, puteţi cumpăra produse de calitate la prețuri de producător! Vă așteptăm cu zacuști de vinete sau de ghebe, cu dulcețuri, cu pâine de casă cu miere și cu alte produse apicole ecologice.

Nu am uitat nici de dezlegarea la pește, astfel încât am pregatit saramură și pește la grătar, la restaurantul Hanul Hangiței. Niculae Niculae, maestru în arta culinară, va face o demonstrație de gastronomie rafinată, prezentându-vă câteva modalități de a prepara peștele repede și gustos.
La Târgul de Blagoveștenie vă așteaptă și meșteșugari cu obiecte ceramice, produse de îmbrăcăminte, decorațiuni de interior, bijuterii, tablouri.
La Târgul de Blagoveștenie avem și concursuri delicioase, care au ca premii magiun natural de prune Topoloveni! Vă așteptăm cu povești pescărești, iar cea mai credibilă dintre ele va câștiga un premiu dulce! De asemenea, cei nascuți în data de 9 martie vor primi din partea organizatorilor câte un borcan de magiun natural de prune Topoloveni.

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii
Cristina Calin- PR Manager- 0734.839.123/ comunicare@magiun-sonimpex.ro
Bibiana Stanciulov- Director General- 0722.588.959/ sonimpex.magiun@gmail.com
 


back to main page
 
closed