To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Grafică și legătorie de carte, un atelier – laborator nou
Vom experimenta linogravura, tehnicile de imprimat, confecționarea de ștampile și lucrul cu diferite materiale: hârtie de orez, hârtie cu inserții de plante, hârtie de copt sau hârtie transparentă, cerneală din frunze, tuș de șofran. Ideile personale vor fi motorul căutărilor și experimentării în care descoperirea este pe primul loc. Imprimăm la presa cu manivelă, facem coperte și compunem texte inedite pentru propria carte. Să o legăm cu nasture, cu fundă, cu arici? Să o prindem în șurubele sau să o coasem?

Vom vedea și vom alege împreună, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.30 la Atelierul de creativitate al Muzeului Național al Țăranului Român începînd din 4 aprilie.

Pentru copii de la 7 ani și adulți. Maxim 12 participanți.

Costul de participare la un atelier este 15 lei pentru copii și 20 lei pentru adulți.

Înscrieri și detalii la Andreea Botezan,
telefon 0744.685.075, email andreeabotezan@yahoo.com.

 


back to main page
 
closed